Nu verkrijgbaar

Tickets

Wat is De Grote Schijn?

Audiovisuele totaalervaring
Gezinsvriendelijk
Buitenactiviteit

Beleef een magische herfstwandeling 💫

De Grote Schijn nodigt je tijdens de herfstvakantie uit voor een adembenemende avondwandeling vol audiovisuele pracht. Fluisterende bomen, betoverende lichtprojecties en meeslepende klanken creëren een magisch schouwspel.

Laat je tijdens een nieuwe, twee kilometer lange tocht door het donker onderdompelen in een wereld waar natuur, muziek en technologie wonderlijk samenkomen. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

De Grote Schijn 2024 | teaser ✨

Wat onze bezoekers zeggen:

Fantastische lichtervaring. Volkomen anders dan bijvoorbeeld Glow in Eindhoven, wat in een stad zit. Dit is in een donker bos, waar licht en geluid imposant inwerken op de omgeving. Schitterend om te zien en te beleven! En prachtig zoals bomen, bodem en omgeving gebruikt zijn om het lichtspel te accentueren.

Marlous de Haan

Geweldig! Echt heel leuk om te doen. Even lekker lopen en je laten verbazen over de natuur en de lichtshow die is opgesteld. Erg mooi!

Kyra Kath

Erg goed gedaan. Zeer leuk om te ervaren. Door de licht effecten en de muziek wordt er een bijna magische sfeer gecreëerd.

Jan van Vulpen

Het was een fantastische ervaring! Wij komen volgend jaar weer terug.

Maaike van Santen

Gewoon een prachtige boswandeling. Geeft een heel andere dimensie aan het fenomeen boswandeling.

Talitha Diederen

Zo mooi om te zien hoe ze door licht en geluid het bos tot leven weten te brengen en ze je laten voelen dat de natuur een groot levend orgaan is waar we zuinig op moeten zijn.

Jeanne Mast-Horsten

Geweldige ervaring niet uit te leggen of te tonen op film of foto. Dit moet je echt zelf beleven.

Lesley Nieuwmeijer

Het was magisch! De natuur zo mooi uitgelicht. Was iedere euro waard. Kinderen hebben ademloos zitten kijken. Bedankt!

Mirjam Kroese

De Grote Schijn

Hoe kom ik bij De Grote Schijn in Rotterdam?

De Grote Schijn in Rotterdam vindt plaats aan de oost-zuidzijde van het Kralingse Bos in Rotterdam. De entree bevindt zich nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan 7 en het Stinsenlaantje. Kom je met de auto? Parkeer veilig en voordelig bij P+R Kralingse Zoom.

Plan je bezoek
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over De Grote Schijn? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen!

De enige officiële ticketingpartner van De Grote Schijn is Ticketmaster. Klik op ‘reserveer je tickets’ onderaan deze pagina en je wordt automatisch doorverwezen naar de website van Ticketmaster.

Kies eerst de dag dat je De Grote Schijn in Rotterdam wil bezoeken. Selecteer daarna het gewenste tijdslot bij ‘zelf plaatsen kiezen’. Tijdens dit tijdslot van een kwartier kun je naar binnen. Check goed welke datum en welk tijdslot op jouw ticket staan. Het is namelijk niet mogelijk om De Grote Schijn op een ander moment te bezoeken dan de dag en het tijdslot die op je ticket staan aangegeven. Het is na reservering niet mogelijk om het tijdslot te wijzigen.

Heb je problemen met of vragen over je tickets? Neem dan contact op met Ticketmaster.

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt deze herfst voor de vierde keer op een rij het decor voor een bijzondere avondwandeling. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. Het bos komt opnieuw helemaal tot leven!

Laat je tijdens de tocht door het donker meevoeren langs een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen. Verwonder je aan de uitgelichte natuur en ontdek het Kralingse Bos zoals je het nooit eerder zag!

Van 24 oktober t/m 10 november 2024 is De Grote Schijn ’s avonds geopend tot 23:00. Let op: de laatste entree is 21:45. Omdat het steeds vroeger donker wordt variëren de tijden dat de lichtjes in het bos aan gaan.

Donderdag24 oktober18:45 – 23:00
Vrijdag25 oktober18:30 – 23:00
Zaterdag26 oktober18:30 – 23:00
Zondag27 oktober17:30 – 23:00
Maandag28 oktober17:30 – 23:00
Dinsdag29 oktober17:30 – 23:00
Woensdag30 oktober17:30 – 23:00
Donderdag31 oktober17:30 – 23:00
Vrijdag1 november17:15 – 23:00
Zaterdag2 november17:15 – 23:00
Zondag3 november17:15 – 23:00
Maandag4 november17:15 – 23:00
Dinsdag5 november17:15 – 23:00
Woensdag6 november17:15 – 23:00
Donderdag7 november17:15 – 23:00
Vrijdag8 november17:15 – 23:00
Zaterdag9 november17:15 – 23:00
Zondag10 november17:15 – 23:00

Om wachtrijen bij de entree te voorkomen en het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken, werken we met tijdsloten van een kwartier. Na het kiezen van je dag, kun je een tijdstip te kiezen, gedurende dat kwartier kun je naar binnen. Het is na reservering niet mogelijk het tijdslot te wijzigen.

Wil je liever niet vastzitten aan een tijdslot? Kies dan voor een Flexticket. Met een Flexticket kun je zelf kiezen wanneer je op de door jou gekozen dag door een aparte entree het bos in wandelt (geldig tijdens openingstijden).

Er is voldoende tijd om de makkelijk toegankelijke route van ca. 2 kilometer op eigen tempo af te leggen, om 23:00 uur gaan alle lichten uit.

De Grote Schijn in Rotterdam vindt plaats aan de oost-zuidzijde van het Kralingse Bos in Rotterdam. De entree bevindt zich nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Tickets verkrijgbaar via Ticketmaster

Tickets