Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over De Grote Schijn? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen!

Algemeen

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt deze herfst voor de vierde keer op een rij het decor voor een bijzondere avondwandeling. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. Het bos komt opnieuw helemaal tot leven!

Laat je tijdens de tocht door het donker meevoeren langs een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen. Verwonder je aan de uitgelichte natuur en ontdek het Kralingse Bos zoals je het nooit eerder zag!

Van 24 oktober t/m 10 november 2024 is De Grote Schijn ’s avonds geopend tot 23:00. Let op: de laatste entree is 21:45. Omdat het steeds vroeger donker wordt variëren de tijden dat de lichtjes in het bos aan gaan.

Donderdag24 oktober18:45 – 23:00
Vrijdag25 oktober18:30 – 23:00
Zaterdag26 oktober18:30 – 23:00
Zondag27 oktober17:30 – 23:00
Maandag28 oktober17:30 – 23:00
Dinsdag29 oktober17:30 – 23:00
Woensdag30 oktober17:30 – 23:00
Donderdag31 oktober17:30 – 23:00
Vrijdag1 november17:15 – 23:00
Zaterdag2 november17:15 – 23:00
Zondag3 november17:15 – 23:00
Maandag4 november17:15 – 23:00
Dinsdag5 november17:15 – 23:00
Woensdag6 november17:15 – 23:00
Donderdag7 november17:15 – 23:00
Vrijdag8 november17:15 – 23:00
Zaterdag9 november17:15 – 23:00
Zondag10 november17:15 – 23:00

Om wachtrijen bij de entree te voorkomen en het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken, werken we met tijdsloten van een kwartier. Na het kiezen van je dag, kun je een tijdstip te kiezen, gedurende dat kwartier kun je naar binnen. Het is na reservering niet mogelijk het tijdslot te wijzigen.

Wil je liever niet vastzitten aan een tijdslot? Kies dan voor een Flexticket. Met een Flexticket kun je zelf kiezen wanneer je op de door jou gekozen dag door een aparte entree het bos in wandelt (geldig tijdens openingstijden).

Er is voldoende tijd om de makkelijk toegankelijke route van ca. 2 kilometer op eigen tempo af te leggen, om 23:00 uur gaan alle lichten uit.

De Grote Schijn in Rotterdam vindt plaats aan de oost-zuidzijde van het Kralingse Bos in Rotterdam. De entree bevindt zich nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje.

Gemiddeld is de 2 kilometer lange route in ongeveer 60 minuten af te leggen, maar je kunt er ook langer of juist korter over doen.

Te voet

Het bos binnenwandelen kan enkel vanaf de Kralingseweg. Houd de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje aan als entree.


Fiets

Er is een gratis onbewaakte fietsenstalling nabij de entree. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen.


Openbaar Vervoer

De Grote Schijn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf bus/metrohalte Kralingse Zoom, bus/tramhalte Essenlaan of tram/metrohalte Voorschoterlaan is het ongeveer 15 minuten lopen naar de entree. De route naar de entree van De Grote Schijn en terug naar de Kralingse Zoom is aangegeven met bebording.


Deelscooters

Kom je met een deelscooter? Deze mag niet in het Kralingse Bos geparkeerd worden. Er is een speciale onbewaakte deelscooter stalling op de kruising van de Kralingseweg en de Pr. Beatrixlaan, nabij de entree. Zet de deelscooter in het afgezette deel, zodat deze niet in de weg staat voor andere bezoekers en hulpdiensten.


Auto

Parkeer veilig en voordelig op 15 minuten loopafstand bij de Park & Ride Kralingse Zoom Rotterdam en vervolg je reis te voet. Je kan ook gebruik maken van andere Park & Ride mogelijkheden rond Rotterdam en met het OV naar bus/metrohalte Kralingse Zoom reizen. De route naar de entree van De Grote Schijn en terug naar de Kralingse Zoom is aangegeven met bebording. Er is geen parkeergelegenheid direct rondom De Grote Schijn en we willen je vragen om ook niet te parkeren in de wijken rondom het Kralingse Bos. Houd er rekening mee dat de Pr. Beatrixlaan deels is afgesloten.

De Grote Schijn is magie en verwondering voor jong tot oud, daarom zijn alle leeftijden welkom! Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Er zijn geen kluisjes, garderobe of inbewaringname aanwezig om je spullen op te bergen.

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen tijdens de wandeling. Uitgezonderd zijn handtassen met het formaat van maximaal een A4 en een dikte van ongeveer 10 centimeter, deze zijn wel toegestaan in het bos.

De route die je aflegt loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn in Rotterdam ook goed toegankelijk wanneer je slecht ter been bent of gebruik maakt van een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, kun je dezelfde entree aanhouden als de reguliere entree. De entree bevindt zich nabij de kruising van het Stinsenlaantje en het Dressuurlaantje.

Voor mensen met een beperkte mobiliteit is er een aparte parkeerplaats ingericht nabij de ingang. Navigeer hiervoor naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.

Meer informatie kun je vinden onder het kopje ‘toegankelijkheid.’

De route die je aflegt loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn in Rotterdam ook goed toegankelijk met een kinderwagen. Als je met een kinderwagen komt, kun je dezelfde entree aanhouden als de reguliere entree. De entree bevindt zich nabij de kruising van het Stinsenlaantje en het Dressuurlaantje.

Tijdens de openingstijden is EHBO aanwezig. Daarnaast lopen er op de route servicemedewerkers die je aan kunt spreken en om hulp kunt vragen.

De Grote Schijn is een kleinschalige productie waarbij het park overdag vrij toegankelijk blijft. Er worden op een aantal punten langs de route hekken geplaatst en deze zullen dagelijks vlak voor aanvang van het evenement worden dichtgezet. Deze hekken worden elke ochtend rond 6 uur weer geopend zodat je weer gebruik kunt maken van het park zoals je gewend bent!  

Foto’s maken met je mobiele telefoon of een (spiegelreflex)camera is zonder flits toegestaan! Wel vragen we je om je statief en andere grote apparatuur thuis te laten. Verder is het niet toegestaan beeld- en/of geluidsopnamen anders dan in de privésfeer te gebruiken. Persverzoeken kunnen per e-mail worden gedaan via info@degroteschijn.nl.

Mocht er een herfstachtige regenbui vallen dan gaat De Grote Schijn gewoon door. Een regenbui maakt De Grote Schijn wellicht extra bijzonder, vanwege het extra element aan de beleving. Zorg voor een warme (regen)jas, poncho en/of laarzen. Een kleine opvouwbare paraplu is ook toegestaan.

Honden zijn helaas niet toegelaten tot de wandelroute van De Grote Schijn in Rotterdam. Een uitzondering op deze regel betreft hulphonden.

Wij zorgen voor rookgordijnen, soms zo dicht als mist. Verder houden we de route graag rookvrij om de beleving voor iedereen plezierig te houden. Geniet van de natuur met al zijn kracht en heerlijke geuren en geef de andere wandelaars ook die kans. De Grote Schijn is geheel rookvrij en daarmee is het niet toegestaan om te roken op de route en het evenemententerrein.

Na afloop van de wandeling is het mogelijk om de magie na te bespreken op het horecapleintje bij de uitgang. Hier zijn verschillende zoete versnaperingen te koop zoals churros, koeken van Koekela en marshmallows om bij de vuurkorf te roosteren. Bij een echte herfstwandeling hoort natuurlijk een beker warme chocolademelk, mocht je trek hebben in iets anders is er ook fris, water, thee en koffie verkrijgbaar.

Wil je vooraf of na de belevenis toch wat uitgebreider eten? Dan kan dit bij een van de horeca gelegenheden in de buurt.

Het is enkel mogelijk contactloos te betalen, er kan daarom niet met contant geld worden betaald.

Voorafgaand aan De Grote Schijn een hapje eten in het Kralingse Bos? Je kunt onder meer terecht bij:

 • De Schone Lei
 • Restaurant De Tuin
 • Restaurant Golfclub Kralingen
 • Pannenkoekenhuis De Nachtegaal
 • Brasserie Woodz
 • Beach House Kralingen
 • Snackkiosk De Eekhoorn

Of maak er een actief dagje van met de kinderen:

 • Fun Forest Rotterdam

Tickets

Het is niet mogelijk om de dag of het tijdslot na de aankoop van je tickets te wijzigen.

Wel kun je de tickets te koop aanbieden via het Ticketmaster resale platform en nieuwe tickets voor het gewenste tijdslot kopen. Meer informatie over het Ticketmaster resale platform vind je hier.

Let op: het doorverkoopplatform sluit om 14:00 op de dag waar het ticket voor is gekocht. Op 29 oktober sluit het doorverkoopplatform om 13:00 in verband met wintertijd.

De enige officiële ticketingpartner van De Grote Schijn is Ticketmaster. Klik op ‘reserveer je tickets’ onderaan deze pagina en je wordt automatisch doorverwezen naar de website van Ticketmaster.

Kies eerst de dag dat je De Grote Schijn in Rotterdam wil bezoeken. Selecteer daarna het gewenste tijdslot bij ‘zelf plaatsen kiezen’. Tijdens dit tijdslot van een kwartier kun je naar binnen. Check goed welke datum en welk tijdslot op jouw ticket staan. Het is namelijk niet mogelijk om De Grote Schijn op een ander moment te bezoeken dan de dag en het tijdslot die op je ticket staan aangegeven. Het is na reservering niet mogelijk om het tijdslot te wijzigen.

Heb je problemen met of vragen over je tickets? Neem dan contact op met Ticketmaster.

Elk ticket geeft toegang tot 1 magische wandeling in het bos tijdens het door jou gekozen tijdslot.

Je kunt tijdens het kopen van tickets het gewenste tijdslot selecteren bij ‘zelf plaatsen kiezen’ nadat je de gewenste dag hebt geselecteerd. Het is na reservering niet mogelijk om het tijdslot te wijzigen.

WeekWeekend
Volwassenen€20,25 (incl. servicekosten)€22,25 (incl. servicekosten)
Kinderen (t/m 12 jaar) / 65-plus€15,25 (incl. servicekosten)€17,25 (incl. servicekosten)
Familietickets (twee volwassenen en twee kinderen t/m 12 jaar of één volwassene en drie kinderen t/m 12 jaar)€64,40 (incl. servicekosten)€72,40 (incl. servicekosten)
Kinderen t/m 3 jaargratisgratis

Wil je liever niet vastzitten aan een tijdslot? Kies dan voor een Flexticket. Met een Flexticket kun je zelf kiezen wanneer je op de door jou gekozen dag door een aparte entree het bos in wandelt (geldig tijdens openingstijden).

WeekWeekend
Flex€25,25 (incl. servicekosten)€27,25 (incl. servicekosten)
Flex kinderen (t/m 12 jaar) / 65-plus€20,25 (incl. servicekosten)€22,25 (incl. servicekosten)
Flex familie (twee volwassenen en twee kinderen t/m 12 jaar of één volwassene en drie kinderen t/m 12 jaar)€84,40 (incl. servicekosten)€92,40 (incl. servicekosten)
Kinderen t/m 3 jaargratisgratis

Je kunt maximaal acht tickets per persoon bestellen. Wil je met een grotere groep komen? Mail dan even naar info@degroteschijn.nl.

Nee, het is enkel mogelijk om vooraf online tickets te kopen.

Nee, het is niet mogelijk om De Grote Schijn op een ander moment te bezoeken dan de dag en het tijdslot op je ticket.. Check daarom goed welke datum en welk tijdslot op jouw ticket staan.

Het is na reservering niet mogelijk om het tijdslot te wijzigen.

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot De Grote Schijn. Zij hebben hiervoor geen ticket nodig en kunnen gewoon met ouders/begeleiders mee naar binnen.

Wil je liever niet vastzitten aan een tijdslot? Kies dan voor een Flexticket. Met een Flexticket kun je zelf kiezen wanneer je op de door jou gekozen dag door een aparte entree het bos in wandelt (geldig tijdens openingstijden).

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er extra vroege tijdsloten tijdens de schemering. Hou er rekening mee dat de schemering invloed kan hebben op een aantal showelementen die het best te bewonderen zijn in de duisternis. Voor schemerslots en reguliere slots gelden dezelfde tarieven.

Door in te loggen op je account op de Ticketmaster website kun je jouw gekochte tickets opnieuw ophalen. Ben je het wachtwoord van je Ticketmaster account vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord op via de inlog pagina op de Ticketmaster website.

Log in op je Ticketmaster-account, daar vind je alle tickets die met jouw account zijn aangeschaft. Vind je daar jouw tickets niet, neem dan contact op met Ticketmaster.

Mobiele tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan het Ticketmaster-account waarmee deze zijn gekocht. Mobiele tickets kun je alleen laten scannen via je telefoon. Je kunt via de Ticketmaster-app, of via de browser van je mobiele telefoon, naar je account gaan. Daar vind je tickets bij ‘Mijn Tickets’ in ‘Mijn Account’. De tickets zijn niet als PDF te downloaden.

Een screenshot van de QR-code werkt ook niet. Alleen tickets met de speciale animatie worden gescand. Meer informatie vind je hier op de website van Ticketmaster.

Door met mobile only tickets te werken kunnen we de tickets sneller scannen waardoor de wachttijden bij de entree veel minder lang zijn. Daarnaast houden we erg van bomen, zonder bomen geen bos. Doordat je jouw ticket niet meer hoeft te printen verbruiken we aanzienlijk minder papier!

Tot slot willen we dat de kaarten gekocht worden door personen die zelf naar De Grote Schijn gaan en niet om voor winst door te verkopen. We willen hiermee ongewenste tussenhandel zoveel mogelijk voorkomen en meer mensen de mogelijkheid bieden om kaarten voor de originele prijs te kopen. Mobiele tickets kunnen niet worden doorverkocht op externe marktplaatsen, andere ticketsites en –platformen.

Dan kan zeker! De persoon die de kaarten heeft gekocht, kan deze doorsturen naar anderen. Hoe dat precies werkt kun je hier lezen.

Dat kan zeker! Je kunt na het kopen de tickets doorsturen naar iemand anders. Hoe dat precies werkt kun je hier lezen.

Het is vanuit je Ticketmaster account ook mogelijk om de tickets te verkopen via het Ticketmaster resale platform. Op die manier is de koper ook verzekerd van geldige tickets. Klik hier voor meer informatie. Het is niet mogelijk mobiele kaarten te verkopen op andere platformen of websites.

Let op: het doorverkoopplatform sluit om 14:00 op de dag waar het ticket voor is gekocht. Op 29 oktober sluit het doorverkoopplatform om 13:00 in verband met wintertijd.

De enige officiële ticketingpartner van De Grote Schijn is Ticketmaster. Voor De Grote Schijn worden alleen mobile only tickets verkocht die direct worden gelinkt aan jouw account waarmee je tickets hebt gekocht. Op deze manier ben je verzekerd van een echt en geldig ticket.

Omdat mobile only tickets gebruikt worden is het doorverkopen van tickets alleen mogelijk via het doorverkoop platform van Ticketmaster.

Kijk voor meer informatie op weetwaarjekoopt.nl.

Heb je nog andere vragen over het kopen van kaarten voor De Grote Schijn? Op de website van Ticketmaster vind je uitgebreide informatie over mobiele tickets en andere zaken.

Eten en drinken

Voorafgaand of na de wandeling kun je op het horecaplein terecht voor drankjes, maaltijden, hartige snacks en zoete lekkernijen. Ook zijn er verrukkelijke vegan opties te vinden. Laat je innerlijke zelf verwennen met o.a. (vega) erwtensoep, loaded frietje (vega)stoof, een broodje bal of churros. Marshmallows roosteren bij het vuur of nagenieten met een kop warme chocolademelk, dat is dé perfecte afsluiter van een magische herfstwandeling! Het horecaplein tref je naast de ingang en is ook zonder ticket vrij toegankelijk.

Het is enkel mogelijk contactloos te betalen, er kan daarom niet met contant geld worden betaald.

Onze diverse cateraars kunnen binnen hun aanbod rekening houden met de meest gebruikelijke allergieën, geef dit voor je bestelling aan.

Het is niet toegestaan zelf eten en/of drinken mee te brengen op de route.

Toegankelijkheid

De route die je aflegt loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn in Rotterdam ook goed toegankelijk met bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Voor mensen met een beperkte mobiliteit is er een aparte parkeerplaats ingericht nabij de ingang. Navigeer hiervoor naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.

De route die je aflegt loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn in Rotterdam ook goed toegankelijk met een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, kun je dezelfde entree aanhouden als de reguliere entree. De entree bevindt zich nabij de kruising van het Stinsenlaantje en het Dressuurlaantje.

Voor mensen met een beperkte mobiliteit is er een aparte parkeerplaats ingericht nabij de ingang. Navigeer hiervoor naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.

Er is geen aparte ingang. De reguliere ingang van het bos is breed genoeg voor rolstoelen en scootmobielen. Omdat we met tijdsloten werken kunnen we lange rijen zoveel mogelijk beperken.

Voor mensen met een beperkte mobiliteit is er een aparte parkeerplaats ingericht nabij de ingang. Navigeer hiervoor naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.

De Grote Schijn is een rustige wandelroute van ongeveer 2km lang die je in eigen tempo af kunt leggen. Het is je eigen verantwoordelijkheid en keuze om De Grote Schijn te bezoeken. Overleg eventueel met je huisarts of verloskundige. Er zijn geen extra faciliteiten waar je gebruik van kan maken.

Voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking zijn er geen speciale voorzieningen aanwezig of centraal georganiseerd.

Hulp-, assistentie- of geleidehonden zijn toegestaan op te route.

De Grote Schijn bevat lichtflitsen en is mogelijk niet geschikt voor bezoekers met epilepsie.

Duurzaamheid

De Grote Schijn vindt dan wel plaats in het bos maar het is zeker niet de bedoeling dat alles wat groeit en bloeit verstoord wordt. Onze voornaamste doelstelling is om de bezoekers te laten genieten van al het moois dat het Kralingse Bos te bieden heeft. De wandelroute gaat nagenoeg geheel over bestaande paden en wordt in goed overleg besproken met de gebiedsbeheerder en ecologen die de flora en fauna in het gebied nauwlettend monitoren. De tijdsloten doseren telkens het aantal bezoekers op de route. Om 23:00 gaan alle lichten uit.

In opdracht van De Grote Schijn worden de ecologische effecten van het evenement door een externe organisatie beoordeeld. We zijn dan ook erg blij dat uit hun bevindingen blijkt dat ons team alle mogelijke maatregelen neemt om de impact op flora en fauna tot een minimum te beperken en dat de dieren in het bos weinig tot geen tekenen vertonen van beïnvloeding door de activiteiten rondom De Grote Schijn. We vragen bezoekers hun steentje bij te dragen door de paden niet te verlaten tijdens de wandeltocht, geen flits te gebruiken tijdens het maken van foto’s, en hun afval (gescheiden) in de aanwezige prullenbakken te deponeren.

Op het gebeid van catering proberen we steeds meer duurzame keuzes te maken. Zo is de (crew) catering voorzien van veelal lokaal en biologisch aanbod, en worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en (zo min mogelijk) biologische disposables gebruikt. Op het horecaplein wordt al het eten geserveerd in biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast scheiden we ons afval. Zo worden onze rPET bekers 100% gerecycled naar nieuwe bekers.

In het kader van energiebesparing zetten we in op efficiënt gebruik van apparatuur om onnodig energieverbruik te voorkomen. We gebruiken elektrische voertuigen voor een deel van de op- en afbouw, waarmee we brandstof kunnen besparen. Ook blijven we in gesprek met toeleveranciers en de gemeente hoe we onze ecologische voetafdruk in de toekomst nog verder kunnen verkleinen.

Wat kun jij als bezoeker doen?

 • Kom met de (bak)fiets of het OV naar De Grote Schijn! Er is een gratis fietsenstalling naast de entree. Mocht je toch met de auto komen, er is geen parkeergelegenheid direct rondom De Grote Schijn. Parkeer veilig en voordelig op 15 minuten loopafstand bij de Park & Ride Kralingse Zoom en vervolg je reis te voet.
 • Blijf tijdens de route op de paden lopen en geniet in stilte van de pracht en kracht van de natuur. Natuurlijk is er volop mogelijkheid om foto’s te maken, zorg alleen dat je de flits even uitzet. Wij zorgen voor het nodige lichtspektakel.
 • Help ons met afval scheiden zodat we dit kunnen recyclen en omtoveren tot nieuwe producten. Zo worden onze rPET bekers met jouw hulp weer 100% gerecycled. Deponeer je afval voor of na de route in de prullenbakken of neem het mee naar huis.

Genieten van de magie kunnen we alleen in een schoon bos!  

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

> Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid.

Help ons met afval scheiden zodat we dit kunnen recyclen en omtoveren tot nieuwe producten. Zo worden onze rPET bekers met jouw hulp weer 100% gerecycled. Wel zo duurzaam! Deponeer je afval voor of na de route in de prullenbakken of neem het mee naar huis.

Genieten van de magie kunnen we alleen in een schoon bos!

Huisregels

Bekijk hier de huisregels.

Zorg voor een warme jas en comfortabele (wandel)schoenen. Neem gerust een kinderwagen of buggy mee voor de kleintjes.

Let op: stepjes, skateboards, fietsen of ander rijdend materieel zijn niet toegestaan op de route, uitgezonderd medische hulpmiddelen. We verzoeken je eten, drinken en zaklampen of andere verlichting thuis te laten. Ook honden of andere huisdieren zijn niet op de route toegestaan.

Om veiligheidsredenen kunnen tassen bij de entree worden doorgezocht. Als je twijfelt of iets mee mag, bekijk dan de huisregels van De Grote Schijn of neem contact op via info@degroteschijn.nl. Over het algemeen geldt: als je twijfelt of iets mee mag, dan mag het waarschijnlijk niet mee.

Wij zorgen voor rookgordijnen, soms zo dicht als mist. Verder houden we de route graag rookvrij om de beleving voor iedereen plezierig te houden. Geniet van de natuur met al zijn kracht en heerlijke geuren en geef de andere wandelaars ook die kans. De Grote Schijn is geheel rookvrij en daarmee is het niet toegestaan om te roken op de route en het evenemententerrein.

Alcohol drinken is voor bezoekers onder de 18 jaar strikt verboden. Een verbod op drugs geldt voor alle bezoekers van De Grote Schijn.

Deze kun je hier nalezen.

Je kan het privacy statement hier nalezen.

Overige

Gevonden voorwerpen worden achtergelaten bij de bar. Na 29 oktober worden alle gevonden voorwerpen naar het onderstaande adres gebracht:

Depot Gevonden Voorwerpen 
Koperstraat 23
3067 GL Rotterdam

Dit jaar zal De Grote Schijn niet plaatsvinden in Arnhem. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste weet over mogelijke nieuwe edities in Arnhem of andere steden!

Persaanvragen kunnen gedaan worden via dit formulier. Let op dat het indienen van een persverzoek niet automatisch betekent dat je een perskaart voor De Grote Schijn ontvangt.

Vervelend om te horen dat je een klacht hebt over De Grote Schijn. Stuur ons een mailtje via info@degroteschijn.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Je kan alle benodigde info op onze website vinden. Mocht je los hiervan nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje op info@degroteschijn.nl of spreek ons aan op social media. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Tickets verkrijgbaar via Ticketmaster

Tickets