Nieuwe editie 2023

Na drie uitverkochte edities keert De Grote Schijn in de herfstvakantie van 12 t/m 29 oktober terug naar het Rotterdamse Kralingse Bos. Laat je tijdens een twee kilometer lange avondwandeling onderdompelen in een wereld waar natuur, muziek en technologie wonderlijk samenkomen. De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 23 juni om 10:00.

De schoonheid van de natuur staat wederom centraal in het Kralingse Bos, dat opnieuw dient als het meeslepende decor voor de vierde editie. Achter elke boom wacht een verrassing, variërend van kleurrijke explosies op het gebladerte tot een ballet van waterstralen en oplichtende grasstengels. De installaties combineren principes uit de fysica, elektriciteit, optica en psychoakoestiek, met een vleugje creativiteit.


Christophe Van Hostauijen, regisseur, deelt zijn visie: “Elk jaar bieden we de bezoekers een compleet nieuwe ervaring, een meeslepende wandeling vol intense momenten. We streven ernaar om een filmische beleving te creëren en hebben dit jaar dan ook extra aandacht besteed aan de soundscape. Alle technologie is subtiel verborgen, zodat bezoekers volop kunnen genieten. Als onze wandeling mensen kan laten fantaseren, dan is onze missie geslaagd.”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Mis niets over de volgende editie! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons via of

Schrijf je in!