Plan je bezoek

Openingstijden:
Rotterdam

24 oktober t/m 10 november 2024
Maandag t/m zondag tot 23:00 uur
Laatste toegang tot 21:45 uur

Tijdsloten

Om het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken, werken we met tijdsloten van een kwartier. Bij de aanschaf van je ticket vragen we je eerst een dag en vervolgens een tijdslot te kiezen. Tijdens dit tijdslot van een kwartier kun je naar binnen. Selecteer bij reservering het tijdslot van jouw voorkeur via de “Zelf plaatsen kiezen” optie.

Elk ticket geeft toegang tot 1 magische wandeling in het bos tijdens het door jou gekozen tijdslot. Het is na reservering niet mogelijk om het tijdslot te wijzigen.

Schemertickets

Extra vroege tijdsloten tijdens de schemering speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Hou er rekening mee dat de schemering invloed kan hebben op een aantal showelementen die het best te bewonderen zijn in de duisternis.

Toegangsprijzen

WeekWeekend
Volwassenen€20,25 (incl. servicekosten)€22,25 (incl. servicekosten)
Kinderen (t/m 12 jaar) / 65-plus€15,25 (incl. servicekosten)€17,25 (incl. servicekosten)
Familietickets (twee volwassenen en twee kinderen t/m 12 jaar of één volwassene en drie kinderen t/m 12 jaar)€64,40 (incl. servicekosten)€72,40 (incl. servicekosten)
Kinderen t/m 3 jaargratisgratis

Wil je liever niet vastzitten aan een tijdslot? Kies dan voor een Flexticket. Met een Flexticket kun je zelf kiezen wanneer je op de door jou gekozen dag door een aparte entree het bos in wandelt (geldig tijdens openingstijden).

WeekWeekend
Flex€25,25 (incl. servicekosten)€27,25 (incl. servicekosten)
Flex kinderen (t/m 12 jaar) / 65-plus€20,25 (incl. servicekosten)€22,25 (incl. servicekosten)
Flex familie (twee volwassenen en twee kinderen t/m 12 jaar of één volwassene en drie kinderen t/m 12 jaar)€84,40 (incl. servicekosten)€92,40 (incl. servicekosten)
Kinderen t/m 3 jaargratisgratis

Bereikbaarheid

Neem de fiets, reis per openbaar vervoer of begin de wandeling
dichterbij huis!

De Grote Schijn

Bezoekadres

De Grote Schijn Rotterdam
Prinses Beatrixlaan 7
3062 CM ROTTERDAM

Het bos binnenwandelen kan enkel vanaf de Kralingseweg. Houd de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje aan als entree.

Er is een gratis onbewaakte fietsenstalling nabij de entree. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen.

De Grote Schijn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf bus/metrohalte Kralingse Zoom, bus/tramhalte Essenlaan of tram/metrohalte Voorschoterlaan is het ongeveer 15 minuten lopen naar de entree. De route naar de entree van De Grote Schijn en terug naar de Kralingse Zoom is aangegeven met bebording.

Kom je met een deelscooter? Deze mag niet in het Kralingse Bos geparkeerd worden. Er is een speciale onbewaakte deelscooter stalling op de kruising van de Kralingseweg en de Pr. Beatrixlaan, nabij de entree. Zet de deelscooter in het afgezette deel, zodat deze niet in de weg staat voor andere bezoekers en hulpdiensten.

Parkeer veilig en voordelig op 15 minuten loopafstand bij de Park & Ride Kralingse Zoom Rotterdam en vervolg je reis te voet. Je kan ook gebruik maken van andere Park & Ride mogelijkheden rond Rotterdam en met het OV naar bus/metrohalte Kralingse Zoom reizen. De route naar de entree van De Grote Schijn en terug naar de Kralingse Zoom is aangegeven met bebording. Er is geen parkeergelegenheid direct rondom De Grote Schijn en we willen je vragen om ook niet te parkeren in de wijken rondom het Kralingse Bos. Houd er rekening mee dat de Pr. Beatrixlaan deels is afgesloten.
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn
De Grote Schijn

Waar is de Grote Schijn
in Rotterdam?

Hieronder vind je de plattegrond van De Grote Schijn in Rotterdam.
Breng hier je route uit.

De Grote Schijn

Faciliteiten

Horeca
Voorafgaand of na de wandeling kun je op het horecaplein terecht voor drankjes, maaltijden, hartige snacks en zoete lekkernijen. Warm je op met een kop erwtensoep, trakteer je smaakpapillen op een loaded frietje (vega)stoof of sluit de wandeling af met warme chocomelk en marshmallows roosteren aan het vuur. Het horecaplein tref je naast de ingang en is ook zonder ticket vrij toegankelijk.
Toegankelijkheid
De route die je aflegt loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn in Rotterdam ook goed toegankelijk wanneer je slecht ter been bent of gebruik maakt van een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, kun je gebruik maken van de fastlane aan de zijkant van de entrée. Voor mensen met een beperkte mobiliteit is er een aparte parkeerplaats ingericht nabij de ingang. Navigeer hiervoor naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.
Kinderwagens
De route die je aflegt loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn in Rotterdam ook goed toegankelijk met een kinderwagen of buggy. Als je met een kinderwagen komt, kun je dezelfde entree aanhouden als de reguliere entree.
EHBO
Tijdens de openingstijden is EHBO aanwezig. Daarnaast lopen er op de route servicemedewerkers die je aan kunt spreken en om hulp kunt vragen.
De Grote Schijn

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over De Grote Schijn? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Tickets verkrijgbaar via Ticketmaster

Tickets